Excel training

Offerte aanvragen

Op zoek naar een Excel training? Wij bieden diverse Excel cursussen aan op 10 trainingslocaties in Nederland. Heeft u een eigen trainingsruimte, dan is het ook mogelijk om de training bij u op locatie te organiseren. Onze Excel trainingen zijn beoordeeld met een 8,4 op Springest! Bekijk hieronder de diverse Excel cursussen die wij aanbieden, van beginners tot aan VBA Excel.

Excel Basis Training

Twijfelt u of deze Excel Basis training wel geschikt voor u is? Doe de Excel kennistest en u weet na 25 multiple-choice vragen welke training in Excel het meest geschikt voor u is.

Excel Gevorderde Training

Wilt u werken met draaitabellen in Excel, dan is deze Excel Gevorderde cursus zeer geschikt voor u. Naast draaitabellen wordt er ook tijd vrij gemaakt voor Grafische objecten en geavanceerde rekenformules.

Niet zeker van uw Excel kennisniveau? Doe de Excel kennistoets en u weet na 25 multiple-choice vragen welke training geschikt voor u is.

Excel Expert Training

Voor de echte fans in Excel bieden wij een cursussen aan op expert niveau. U leert dan de introductie van macro's, werken met processen en het importeren en exporteren van Excel gegevens.

PowerPivot Excel Training

U kunt onze Excel PowerPivot training in heel Nederland volgen op uw locatie (in-company). Deze verzorgen wij in de Excel 2013 en 2016 versies.

Wilt u meer weten over Excel PowerPivot, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

VBA Excel Training

Onze Excel VBA Excel training bestaat uit 2 cursusniveau's namelijk VBA Excel Basis en VBA Excel Gevorderd. Beide trainingen in ons open rooster zijn 2 dagen. Gebruikt u de Excel versie 2007, 2010, 2013 of 2016 dan kunt u deelnemen aan deze VBA Excel cursus

Wilt u meer weten over Excel VBA trainingen, bekijk onze cursusinhoud/cursusdata via bovenstaande pagina's of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel Analyses Tool Pack Training

Op 4 van onze Open Rooster locaties kunt u deze Excel Analyses Tool Pack training volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze Excel training bij u op locatie te organiseren (in-company).

Wilt u meer weten over deze Excel Analyses Tool Pack training, bekijk onze cursusinhoud, open rooster data of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel Power BI Training

Onze Excel Power BI cursus bestaat uit een verzameling hulpprogramma’s en processen die cursisten kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 en 2016 bevatten diverse BI-mogelijkheden, waarmee u op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 en 2016 nu een echte self service Power BI functionaliteit geworden.

Wilt u meer weten over Excel Power BI training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel for Financials

De financiele afdeling van uw organisatie werkt vaak met grote Excel-sheets waarbij berekeningen omtrent quickratio, currentratio en solvabiliteitsberekeningen. Tijdens deze financiele Excel cursus leert u financiele formules en kwesties in Excel.

Excel Training

Voor cursisten die al jaren met Excel werken kan een training in Excel verfrissend en verhelderend werken. Kiest u voor een inhouse Excel Basis cursus, dan is het mogelijk om kosteloos met 1 van onze docenten een telefonisch intake te organiseren om het cursusprogramma op maat af te stemmen

Onze Excel docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels de Excel trainingen verzorgen.

Bent u als cursist niet zeker over uw eigen kennisniveau in Excel? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee u zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor u geschikt is. De Excel kennistest kunt u vinden op 1 van onze partnerwebsites.

Uiteraard kunnen wij deze trainingen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, inhouse bij een klant als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar u kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten bent u vaak al voordeliger uit indien u kiest voor een (maatwerk/groeps) training op uw eigen locatie.

Voor elk niveau de geschikte Excel training!

Er zijn verschillende Excel cursussen gebaseerd op de verschillende Office versies. Westhaghe Training & Advies biedt onder andere Excel training aan in Excel 2016, Excel 2013, Excel 2010, 2008 (Macintosh), Excel 2007 en Excel 2003 training aan. Hierboven kunt u de (standaard) inhoud van de verschillende Excel trainingen downloaden. Hierbij geldt uiteraard dat de cursusinhoud is aan te passen naar uw eisen, wensen en/of omgeving waardoor u een optimale Excel training kunt volgen.