Excel Expert training

Westhaghe Training & kan verschillende 1-daagse Excel Expert trainingen verzorgen. Voor elke versie van Excel hebben wij de geschikte Excel Expert training. Onze trainingen zijn opgesteld zodat deze toepasbaar zijn voor Excel 2013, Excel 2010, Excel 2007 en Excel 2003.

De Expert trainingen in Den Haag zijn door onze Excel trainers in een logische volgorde neergezet. Onze Excel Expert training is geschikt voor cursisten met veel ervaring in Excel. Door onze praktijkgerichte benadering in de Excel Expert leert u effectief te werk gaan in het programma Excel.

Voor wie efficiënt met Excel wil leren werken is deze Excel Expert training onmisbaar.

Leer in deze Expert training op een snelle en efficiënte manier met Microsoft Excel werken. Kenmerken die centraal staan voor deze Excel Expert training zijn onder andere maken van:

  • Werkprocessen stroomlijnen
  • Importen en exporteren van gegevens
  • Scenariobeheer
  • Importeren van TXT- en CSV-bestanden
  • Foutmeldingen in Excel afvangen / corrigeren

Deze Expert training in Excel is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Excel willen halen. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is de Excel gevorderde training. Buiten deze stof om is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.