Excel Gevorderde training

Zoekt u een Excel Gevorderde training? Met de Excel gevorderde training zet u de stap om efficiënter en effectiever te werken met Excel. De trainingen Excel voor gevorderde bieden de cursisten een diepere en geavanceerder kijk op de mogelijkheden van Microsoft Excel. Gebruikt u Microsoft Excel veelvuldig tijdens uw werk en wilt u meer uit dit programma halen, dan is de training Excel gevorderd zeer geschikt voor u..

Leer in deze gevorderde training op een snelle en efficiënte manier met Microsoft Excel werken. Kenmerken die centraal staan voor deze Excel gevorderde training zijn onder andere maken van:

  • Opmaak
  • Werken met een database
  • Rekenen met geavanceerde formules
  • Gegevens presenteren met grafieken
  • Kennismaking draaitabellen
Deze gevorderde training in Excel is bedoeld voor cursisten de basisvaardigheden van Microsoft Excel onder de knie hebben en zich verder willen ontwikkelen. Natuurlijk kunt u tijdens de cursus vragen stellen buiten de stof om.

Westhaghe Training & Advies verzorgd in verschillende vormen Excel gevorderde trainingen. Voor groepen kunnen wij een in-company training bij de klant op locatie verzorgen, het voordeel hiervan is dat u de inhoud van de training zelf eventueel kunt aanpassen aan uw wensen. Daarnaast is het trainen in groepen financieel aantrekkelijk.

Wilt u weten wat Westhaghe Training & Advies voor uw bedrijf kan betekenen? Bel dan direct met ons kantoor, deze is te bereiken via 020-3080466 of mail uw aanvraag naar info[at]@westhaghe.com

Natuurlijk kunt u tijdens de cursus vragen stellen buiten de stof om.