MS Project training

Project logo

Microsoft Office Project is een Enterprise Resource Planning software pakket en het is primair bedoeld om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Planningen kunnen via hiërarchische modellen (Work Breakdown Structure, WBS) worden ingevoerd en aan individuele taken kunnen resources (menskracht) en budgetten worden toegewezen zodat resourceplanning ook mogelijk is.

Wij bieden een tweedaagse MS Project training aan voor de 2013, ,2010, 2007 en 2003 versies.

Microsoft Project trainingen bieden wij ook aan in ons open rooster. Deze MS Project trainingen vinden plaats in Amsterdam en u kunt uzelf online inschrijven voor deze training.

Project is een applicatie om projecten te beheersen. Een must voor iedere projectmedewerker. Met Project kunt u het hele project plannen, resources en deadlines in kaart brengen en wordt direct inzichtelijk of en wanneer bijsturing noodzakelijk is en wat de gevolgen van vertraging zijn voor de overige taken in het project. Er zijn verschillende projectmanagementmethoden in gebruik voor de beheersing van projecten.

De trainingen in MS Project zijn zowel te trainen middels een open rooster (standaard training) of in-company (standaard of maatwerk training). De trainingen kunnen worden gehouden onder andere in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Almere en Alkmaar maar uiteraard ook bij u op locatie.