Outlook maatwerk training

Microsoft Outlook is in vele opzichten een programma met diverse functies. Kenmerkend voor Microsoft Outlook zijn de verschillende geautomatiseerde opdrachten, waardoor het voor de gebruiker eenvoudig is om bijvoorbeeld terugkerende agenda momenten, afwezigheidinstellingen, snelle stappen gebruiken of Werken met gedeelde agenda’s. Westhaghe Training & Advies heeft in samenwerking met onze freelance Microsoft Outlook trainers een opzet gemaakt om voor bedrijf die veelvuldig met Outlook werken een passende maatwerk in MS Outlook te verzorgen. In deze maatwerk training voor Microsoft Outlook kiest het bedrijf zelf de te trainen onderwerpen om zo optimaal gebruik te maken van de trainingsdagen.

Voor deze training in Outlook, gaat Westhaghe Training & Advies in samenspraak met de klant en de desbetreffende trainer een eigen outline aanmaken. Diverse onderwerpen zoals extra tijdzone weergeven, autoarchiveren, zoeken met meerdere criteria, contactpersonen automatisch opslaan zijn enkele opties voor de training. Andere opties zijn in samenspraak met de trainer beschikbaar en kunnen gekozen worden uit diverse niveau's (basis of gevorderd/ervaren).

Deze maatwerk trainingen in Microsoft Outlook kunnen wij verzorgen in Micorsoft Outlook 2007, Microsoft Outlook 2010 en Microsoft Outlook 2013. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Office. U kunt via deze link in contact komen voor een Microsoft Outlook maatwerk training.

Wij verzorgen trainingen door heel Nederland, enkele trainingsmogelijkheden voor Outlook Maatwerk training zijn.

  • Outlook maatwerk training in Amsterdam
  • Outlook maatwerk training in Alkmaar
  • Outlook maatwerk training in Eindhoven
  • Outlook maatwerk training in Den Haag
  • Outlook maatwerk training in Rotterdam
  • Outlook maatwerk training in Utrecht