Cursussen/trainingen

Bekend worden met Excel functies

Microsoft Excel is het meest populaire spreadsheetprogramma.

Excel is een krachtig hulpmiddel dat kan worden gebruikt voor zakelijke, educatieve en persoonlijke behoeften. Het is gemakkelijk te leren en heeft veel handige functies. Deze zijn goed onder de knie te krijgen door het volgen van een goede excel training.

Aantal voorbeelden van Excel functies

Excel is een absolute noodzaak voor data-analisten. Excel-functies zijn de bouwstenen van Excel, waarmee u dingen kunt doen zoals waarden optellen, de maximale waarde vinden, enz.

Excel gegevensvalidatie

Gegevensvalidatie in Excel is niet alleen een zeer praktische en nuttige functie, maar het zorgt ook voor de nauwkeurigheid van gegevens voordat ze worden gedeeld.

De tool voor gegevensvalidatie is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u geen foutieve gegevens deelt met collega’s en klanten. Het zal automatisch identificeren of de gegevens in een bepaalde cel of celbereik voldoen aan de criteria die u hebt opgegeven. Met deze functie hoeft u zich geen zorgen te maken over het handmatig controleren van uw gegevens op fouten.

Excel kolommen samenvoegen

Excel-kolommen samenvoegen is een geweldige functie waarmee u cellen van hetzelfde type in één kolom kunt combineren. Op deze manier kunt u een tabel maken en ermee werken alsof het een enkele cel is.

Wat zijn Excel-kolommen samenvoegen?

Excel-kolommen samenvoegen is een handig hulpmiddel waarmee u cellen kunt samenvoegen om tabellen te maken en ermee te werken alsof ze één cel zijn. Door kolommen samen te voegen, kunt u:

Maak en werk met tabellen alsof ze één cel zijn Houd de opmaak intact wanneer u nieuwe kolommen toevoegt tussen bestaande kolommen Breng wijzigingen aan in de opmaak van uw spreadsheet door één kolom tegelijk te wijzigen Alle informatie uit vorige rijen blijft behouden wanneer kolommen samen worden samengevoegd , dus u hoeft zich geen zorgen te maken over gegevensverlies en bewerkingsfouten.

www.westhaghe.com