Cursussen/trainingen

Microsoft Copilot en Chat GPT cursussen

Ontdekken van de Mogelijkheden van Conversational AI en Microsoft Copilot

In de voortdurend veranderende wereld van kunstmatige intelligentie (AI) hebben platforms zoals ChatGPT en Copilot nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd. ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een geavanceerd taalmodel dat in staat is om natuurlijke conversaties te voeren. Aan de andere kant heeft Microsoft Copilot zijn intrede gedaan om te assisteren in Microsoft Office applicaties. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden die deze technologieën te bieden hebben.

ChatGPT: Ondersteuning bij Gesprekken met een Virtuele Gesprekspartner

ChatGPT, gebaseerd op het GPT-3.5-model, gaat verder dan een traditionele chatbot. Het fungeert als een tool om natuurlijke taal te begrijpen en te genereren, waardoor betekenisvolle gesprekken mogelijk zijn. Van toepassingen in klantenservice tot educatie, opent ChatGPT nieuwe perspectieven voor interacties tussen mens en machine. Het kan worden ingezet in diverse domeinen, zoals het genereren van creatieve content, het verstrekken van nuttige informatie, en zelfs als een schrijfassistent voor taken zoals het opstellen van blogs.

Microsoft Copilot: AI-assistent in Microsoft Office

Copilot is de AI-assistent van Microsoft die helpt om sneller en efficiënter in Office applicaties te werken. Het kan bijvoorbeeld ondersteunen bij het sorteren en beantwoorden van e-mails in Outlook, maar ook bij het analyseren van grote datasets in Excel en het opstellen van complexe formules voor diepgaande inzichten.

Overweeg je een training in Microsoft Copilot, Chat GPT, of andere AI-trainingen?

Als je dieper wilt ingaan op alles wat Microsoft Copilot te bieden heeft, bekijk dan hier de trainingen en cursussen van onze partners. Als je het beste wilt halen uit ChatGPT, bekijk dan hier de beste ChatGPT en AI-cursussen. De combinatie van ChatGPT en Copilot-trainingen opent nieuwe mogelijkheden voor wat mogelijk is met AI. Of je nu betrokken bent bij softwareontwikkeling, contentcreatie, of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst van AI, deze technologieën bieden boeiende en innovatieve perspectieven.